Fatima – Garabandal – Vrouwe van alle Volkeren – Toren van David

Wij zijn momenteel op de kruising van een groot en allesomvattend keerpunt in de menselijke geschiedenis. Het is vergelijkbaar met dat van de zondvloed in de tijd van Noach en de komst van Jezus in de wereld 2000 jaar geleden. Jezus en Maria geven veel authentieke tekenen opdat wij ons bewust worden van deze ernstige realiteit.

Maria en Jezus willen ons veilig leiden naar een glorieus nieuw tijdperk voor de mensheid waarin alles zal herschapen worden en het aanschijn der aarde vernieuwd zal worden;  de vervulling van “Uw Rijk kome, Uw Wil geschiede op aarde zoals in de hemel”, zoals we bidden in het Onze Vader. Het paradijs van liefde zal op aarde worden gevestigd.

FATIMA

(13 mei 1917)

fatima

  • De ziensters zien de vele gevallenen in de hel. Om de zielen te redden wil God de devotie tot het onbevlekt Hart van Maria verspreiden in de wereld.
  • Als je een nacht verlicht ziet door een onbekend licht weet dan dat dit het grote teken is dat door God is gegeven om de wereld te straffen voor zijn wandaden door oorlog, hongersnood en vervolgingen van de kerk en de paus.
  • Maria noemt zich de Vrouwe van de Rozenkrans en vraagt ons deze rozenkrans veel te bidden. Toewijding van Rusland aan “Mijn Onbevlekt Hart” en eerherstellende communie op de 1ste zaterdagen kan er voor zorgen dat Rusland zich zal bekeren en er vrede zal zijn.
  • Indien dit niet gebeurd dan zal het zijn dwalingen over de wereld verspreiden, oorlogen veroorzaken en de kerk vervolgen. De goeden worden gemarteld, de paus zal veel te lijden hebben, meerdere naties worden vernietigd.
  • Het hart van het 3de geheim van Fatima (dat nooit volledig is geopenbaard hetgeen wel gevraagd was om laatstens in 1960 te doen) wordt door paus Paulus VI uitgesproken op 29 juni 1972: “ De rook van satan is binnengedrongen in de tempel van God” en op 13 oct. 1977: “De staart van de duivel functioneert in de desintegratie van de katholieke wereld. De duisternis van satan is binnengedrongen en verspreid doorheen de hele Katholieke Kerk ook in de top. Afvalligheid, verlies van geloof, verspreid zich over de wereld tot in de hoogste rangen van de Kerk.”
  • Satans misleidende maatregelen, sluwe manieren, en subtiliteiten zijn vervolgens ongecontroleerd naar beneden gefilterd door de rangen in het vaticaan en uiteindelijk in de gehele wereldkerk. Lucifers dodelijke maatregelen om de paus te neutraliseren waren mogelijk door de structuur van leidinggeven in de kerk.
  • In Bayside is hierover gezegd dat satan zelf tot de hoogste rangen van de hiërarchie in Rome is doorgedrongen in 1972. Deze demonische meesterzet verwezenlijkte de verandering, onrust en zelfvernietiging die de postconciliaire kerk en wereld kenmerkt.

 

Verdere uitleg over Fatima’s geheim is gegeven in Bayside New York. (www.smwa.org)

  • Zij verdraaien het geheim dat Ik in Fatima gaf. De uitleg is eenvoudig. Het kon niet volledig onthuld worden vanwege de drastische boodschap. Hoe Ik waarschuwde en waarschuwde dat satan in de hoogste rangen van de hiërarchie in Rome zou binnendringen. Het 3de geheim is dat Satan zou binnendringen in de kerk van Mijn Zoon. (13 mei 1978)
  • Het feit dat het geheim niet is geopenbaard heeft veel chaos gebracht in de wereld en de kerk van vandaag. Het had nooit verborgen mogen blijven. (31 mrt 1980)
  • Deze mannen en vrouwen van satan, bekend als communisten.. is het toegestaan geweest Mijn Zoons Kerk binnen te dringen. Ja Mijn kind, Ik wil je de wereld laten weten dat onze seminaries niet zuiver waren. Veel zijn tot nu toe ingetreden om het geloof van de Kerk van Mijn Zoon te vernietigen. (17 mrt 1986)
  • satan in het vaticaanJa satan is binnengedrongen in de hoogste posities van Mijn Huis, maar hij zal niet triomferen. Uiteindelijk zal de overwinning met ons zijn, hij kan alleen zover als Mijn Vader toelaat.( Jezus, 15 aug.1971)
  • Veel kardinalen, rode kap, zijn gevallen en misleiden veel purperen kapjes, de bisschoppen. Bid voor je bisschop, je kardinaal en je priesters.(1 april 1978)
  • Het zal bisschop tegen bisschop zijn en kardinaal tegen kardinaal (Jezus, juni 1978)
  • Opnieuw trots en arrogantie! Een geheim moest worden onthuld en wie adviseerde de wereld en bereidde die voor op de wilde aanval van satan in Mijn Zoons Huis? Niemand!
  • Je zult begrijpen, Mijn kind, waarom satan is binnengedrongen in Mijn Zoons Huis, de Kerk. Omdat er niet genoeg gebeden is. Mensen praten, ijdele gesprekken over wereldse zaken als de nadruk moet liggen op het spirituele.(28 dec. 1974)
  • Ik zeg jullie nu, Mijn kinderen, tenzij jullie bidden en mijn raadgevingen bekend maken aan al de heersende “Vaders” in Rome, Mijn Zoons Kerk in de catacomben wordt teruggedrongen. Een grote strijd gaat de mensheid tegemoet. Het uiteindelijk resultaat is voor iedereen goed maar dit proces zal een waar proefterrein zijn voor alle gelovigen. Vele heiligen van de laatste dagen zullen uit deze rampspoed voortkomen. (7 sept. 1978)
  • Een miraculeuze foto waarop  staat “ Jacinta 1972 “ geeft aan dat de anti Christ tot in mijters (bisschoppen / kardinalen) is doorgedrongen in 1972 omdat wij ons niet op de komst van satan hebben voorbereid zoals in de waarschuwingen is voorzegd.
  • Een doel : “ Het instituut zelf zoals door Mij is opgezet, blijft waar te zijn… satan is, als mensen vermomd, met zijn legers in vol ornaat  binnengedrongen. Het zijn echter vermomde duivels met slechts een uiteindelijk doel: Mijn Kerk te vernietigen, de Rooms Katholieke Kerk, met de Stoel van Petrus aan het hoofd.”(Jezus, mrt 18,1989)
  • Communisme : “ Het plan van de communisten is de rechtsstaat in de eeuwige stad omver te werpen, op zo’n manier controle winnen in de politiek dat zij de wereld kunnen contoleren. Deze agenten van de hel en atheisme proberen Rome omver te werpen. Mijn kind zij proberen Rome omver te werpen en controle te krijgen over de macht in het Huis van Mijn Zoon over heel de wereld. Zij willen het van binnenuit ondermijnen.”(2 oct. 1976)

Samenvattend kunnen we dus stellen dat de verschijningen te Fatima waarschuwingen zijn geweest die, als wij voldoende gehoor hadden gegeven, nog alle ruimte gaven om de wereld en kerk van rampspoed te behoeden.

GARABANDAL

garabandal(Omdat veel gegevens niet algemeen bekend zijn is hier geput uit de op internet gepubliceerde studie van Thomas M Fahy, verbonden aan het Luisa Piccarreta Center for The Divine Will.)

Op 18.6.1961, verscheen  St. Michael aan 4 jonge meisjes in de leeftijd van 11 en 12, in het kleine bergdorp St. Sebastian de Garabandal. Hij verscheen op verschillende avonden en kondigde aan dat Onze Lieve Vrouw zou verschijnen op 2 juli (1961). Zij verscheen gekleed als Onze Lieve Vrouw van Mt. Carmel en kwam regelmatig tot 13 nov. 1965. (net zoals de laatste keer te Fatima).

Maria gaf de kinderen twee formele berichten en ook een aantal instructies.

De eerste formele bericht (18.10.61): "We moeten veel offers brengen en boete doen, en het Heilig Sacrament regelmatig bezoeken. Maar eerst moeten we een goed leven leiden. Als we dat niet doen, zal ons een strenge straf  overkomen. De beker is al aan het opvullen, en als we niet veranderen zal  een heel grote straf  over ons komen. "

De tweede formele boodschap (18.06.1965): Als mijn boodschap van 18 oktober [1961] niet is  nageleefd en niet is bekend gemaakt aan de wereld, adviseren ik u deze als de laatste. Voorheen werd de beker gevuld. Nu is hij overvol. Veel kardinalen, bisschoppen en vele priesters zijn op weg naar het verderf en nemen vele zielen mee. Minder en minder belang wordt gegeven aan de eucharistie. Jullie moeten de toorn van God van jezelf  afwenden door uw inspanningen. Als je Hem met een oprecht hart vraagt om vergeving  dan zal Hij u vergeven. Ik, je Moeder, vraag door de voorspraak van de H. Aartsengel Michaël, om uw leven te wijzigen. U ontvangst nu de laatste waarschuwingen. Ik hou erg veel van jullie en wil niet uw veroordeling. Bid tot Ons met oprechtheid en wij zullen uw verzoeken verhoren. Jullie moeten meer offeren. Denk na over het lijden van Jezus.

O.L.V. vertelde met name aan Conchita en Mari Loli  dat er nog zeer belangrijke gebeurtenissen gaan plaatsvinden.

De bekende gebeurtenissen gedurende de tijd van de verschijningen betreffen ook  de ongelooflijke ervaring van Fr. Luis Andreu, SJ (leeftijd 37) In de nacht van 8-9 augustus 1961, toen Onze Lieve Vrouwe hem het grote wonder toonde en hij zo vreugdevol een paar uur later stierf. (O.L.V. voorspelde dat zijn lichaam onaangetast zou worden opgegraven de dag na het grote wonder)

De bekende voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen zijn: de waarschuwing, het grote wonder, en zeer waarschijnlijk de grote kastijding.

Er waren ook de voorspellingen dat Padre Pio het grote wonder zou zien. (dat vond kort voor zijn dood plaats) en dat de paus het grote wonder dat zal plaatsvinden boven de dennenbomen in Garabandal zal zien van de plaats waar hij zich dan bevindt. Met betrekking tot het pausdom is er de mysterieuze voorspelling dat er nog drie pausen zouden komen voordat de paus komt die het "einde van de tijden" mee zal maken (dat zou dan uitkomen bij onze huidige paus Benedictus XVI).

Maar er zijn ook enkele minder bekende voorspellingen, en enkele die niet of nauwelijks bekend zijn zoals:

1. "Weinigen zullen God zien": Deze voorspelling is opgenomen in de verklaring, ondertekend door Mari Loli en Jacinta Gonzales in juni 1962 na de twee 'Nachten van de kreten ",waarin de kinderen de grote kastijding is getoond en de grote rampspoed die het communisme brengt. Zij zeiden dat de Maagd hen vertelde dat de wereld hetzelfde blijft en, dat als die niet veranderd er weinigen God zullen zien, zo weinig dat het Maria groot verdriet veroorzaakte... Deze grote zorgen van Onze-Lieve-Vrouw in 1962 over de wereld die niet verandert moet worden beschouwd in het kader van haar formeel bericht van 18 oktober1961. (Opmerking: Het spreekt vanzelf dat de morele gesteltenis van de mensheid in 1962  veel minder ernstig is dan vandaag de dag!)

2. De grote rampspoed van het communisme: Tijdens de eerste van de 'nachten van de kreten" werd de jonge meisjes (toen 12 en 13 jaar) de' plotselinge en onverwachte" grote rampspoed getoond die uitgaat van het communisme onder leiding van Rusland.  Deze zal op de hele wereld effect hebben, en zij zal gebeuren voordat de Goddelijke waarschuwing aan het gehele mensdom heeft plaatsgevonden. Niemand verwacht dat meer omdat de wereld is gesust in de valse overtuiging dat het communisme is gestorven met de val van de Berlijnse Muur en het uiteenvallen van de Sovjet-Unie.

Het grootste trauma van deze rampspoed zal in Europa worden gevoeld.  Pater Pio heeft naar verluidt gezegd dat het grote wonder dat te Garabandal plaats vindt zal worden betaald met de oceanen van bloed van de Europeanen. Onze Lieve Vrouw vertelde Conchita dat het communisme terug zal komen en ook naar Spanje, maar Spanje zou niet zo intens lijden als de rest van Europa mede omdat Spanje van het communisme heeft geleden in de jaren 1930. Conchita's tante Antonia getuigde dat ze de meisjes in extase hoorde zeggen dat "als we niet onze levenswijze veranderen Rusland bezit zal nemen van de hele wereld”. Onze-Lieve-Vrouw vertelde de meisjes dat in de tijd van deze grote rampspoed de Kerk lijkt te verdwijnen, de Sacramenten moeilijk te ontvangen zijn en de priesters zouden moeten onderduiken. Als de dingen zo slecht zijn dat alle hoop verloren lijkt, dan zal God de grote Waarschuwing voor het hele mensdom doen plaatsvinden. Het grote wonder volgt binnen 12 maanden, en er zullen vele landen, waaronder Rusland, zich bekeren.

Goed ingelichte mensen beweren dat de communistische rampspoed te maken heeft met de pausreis naar Moskou. Bij zijn terugkeer naar het Vaticaan, zullen de vijandelijkheden uitbreken in verschillende delen van Europa. "

3. De vier pausen toen paus Johannes XXIII in plaats van drie

Begrijpelijk, is er enige verwarring en zijn er speculaties over deze niet zeer heldere voorspelling. De meest redelijke verklaring is dat Paus Benedictus XVI de bedoelde paus is en nu in de periode van het begin van het "einde van de tijden" is. Het lijkt erop dat het duidelijkste teken van het antwoord op het mysterie van het  begin van het 'einde der tijden" de "plotselinge en onverwachte communistische verdrukking." zal zijn. [Onze-Lieve-Vrouw heeft te Garabandal blijkbaar nooit gesproken over de radicale volgelingen van de islam, maar zeker over het communisme! en dat toen de kinderen zelf konden zien wat er zou gebeuren tijdens die verschrikkelijke rampspoed de jonge meisjes vreselijk begonnen te gillen voor een lange tijd. Deze kreten waren zo beangstigend dat iedereen aanwezig was, met een uitzondering, de volgende dag ging biechten.

Er is een andere voorspelling die lijkt te worden vergeten door de meeste volgelingen van Garabandal. Het is de voorspelling dat kort voor het grote wonder, er iets zal gebeuren waardoor de meeste mensen die in Garabandal geloven dat geloof opgeven. Niemand heeft een idee over wat dat zal zijn. Daarom blijf standvastig wanneer het gebeurt.

Dan is er het blijvend teken in de hemel dat geplaatst wordt boven de pijnbomen in Garabandal, dat zeker veel mensen zal trekken uit alle delen van de wereld.

SITUATIE IN NEDERLAND

VROUWE VAN ALLE VOLKEREN

vrouwe van alle volkerenMaria doet nogmaals een belangrijke oproep tot gebed en boete voor vrede over de wereld. De verschijningen beginnen op 25 maart 1945 en duren tot 1959.

De Vrouwe van alle Volkeren heeft Haar gebed gegeven om de komst van de Heilige Geest af te smeken en zo de wereld te bewaren voor verwording, rampen en oorlog. Zij vraagt allen om dit korte maar machtige gebed dagelijks te bidden en belooft dat daardoor de wereld zal veranderen. Zij zegt: „Dit gebed is gegeven voor de verlossing van de wereld. Dit gebed is gegeven voor de bekering van de wereld. Bidt dit gebed bij alles wat gij doet. Gij weet niet hoe groot en hoe voornaam dit gebed is bij God. Wie of wat ge ook zijt, kom tot de Vrouwe van alle Volkeren.“ (31.12.1951)

Met grote aandrang vraagt de Vrouwe om een wereldactie. Allereerst vraagt Zij ons om zelf het gebed te bidden en vervolgens om het prentje en haar boodschappen te verspreiden. „Ik heb u gezegd, voorgezegd, dat eenvoudige gebed tot de Vader en de Zoon. Zorg daarvoor dat dat verspreid wordt in de wereld onder alle volkeren. Zij hebben allen het recht daarop.“ (29.4.1951)
Iedereen kan dit op zijn eigen manier doen, bescheiden en met een liefdevolle instelling, door bijvoorbeeld zelf het prentje uit te delen of de verspreiding financieel mogelijk te maken. En de Vrouwe belooft: „Ga met een groot vuur vol ijver beginnen aan dit verlossings- en vredeswerk en gij zult het wonder aanschouwen.“ (1.4.1951)

MARIA ’S HOFKE TE BERLICUM

turris davidicaMaria spreekt voor het eerst op 18 dec. 1976. Maria zegt dat het niet voor niets is dat de zienster Elisabeth op de 7de dag van het noveen, op 18 december is genezen van haar verlamming en dat Zij de eerste keer zichtbaar is verschenen op 11 februari 1978. De getallen 7,11 en 18 hebben voor “Mijn Hofke” een bijzonder betekenis zo zegt Zij. De laatste verschijning was op 18 dec. 1992.

Maria onderwijst ons in vele boodschappen in het ware geloof en hoe dit in ons eigen leven toe te passen. Zij bereidt ons hart voor op Zijn wederkomst en opdat Jezus het ware geloof nog zal vinden bij Zijn wederkomst.

De beker is vol zegt Maria in 1962 in Garabandal. Maar het allergrootste kwaad aller tijden moest nog een aanvang nemen met de abortuswetgeving. Om dit te voorkomen is veel gebeden en geofferd door Elisabeth en de eerste pelgrims, het heeft echter niet voldoende mogen zijn. Inmiddels kennen we het resultaat met een steeds toleranter wordende abortus- en euthanasiewetgeving. Maria zegt ons dat als de abortus niet ophoudt er een oorlog over de wereld zal komen die zijn voorgaande niet kent (waarschijnlijk is dit de oorlog waar de zienstertjes van Garabandal over getuigden).

Wij kunnen de rampen nu niet meer voorkomen zoals ten tijde van Fatima, door gehoor te geven aan Maria’s oproepen, wel nog kon. In Garabandal  (ca. 50 jr. later) werd gewaarschuwd dat de beker vol raakt.  Maria in Garabandal spreekt over de beker die vol begint te raken.

Wij worden nu opgeroepen door goed te leven en te bidden de rampen te milderen en veel zielen te redden.

Maria als Toren van David reikt ons nog veel krachtige gebeden, relikwieën en boodschappen aan waarmee vele genaden kunnen worden  verkregen voor deze eindtijd periode waarna de  wederkomst van Christus kan plaatsvinden. Het zal een grote vreugde zijn voor iedereen die erbij mag zijn om samen met Hem te kunnen optreden, zo zegt Maria ons.

Bijzondere genaden worden verstrekt:

  • We kunnen velen helpen de weg te vinden door ons tot Maria de Toren van David te wenden en veel te pelgrimeren naar “deze plaats”.
  • Bijzondere genaden ter voorkoming van abortus (gebed + beeld)
  • Bijzondere genaden voor de zielen in het vagevuur (gebed + beeld)
  • Als U het offer en lijden wat U overkomt moeilijk valt, plaats dan een Beeld in Uw woning van de Toren van David, want daaruit zult ge het Licht en de kracht bekomen. (zie ook de overige bijzondere genaden, die verbonden zijn aan de plaatsing van het beeld in uw woning, op de website)
  • Al wie op deze plaats tot Mij bidt zal veel bekomen bij Mijn Zoon.
  • Maria spreekt over deze plaats als zijnde ons toevluchtsoord, Haar Heiligdom.
  • “Gij allen zult door je vele pelgrimstochten gezegend en ge­troost worden in het uur der beproeving...”

Op de website www.turrisdavidica.nl vind u hierover op diverse plaatsen een veel volledigere uitleg.

De rampen zullen blijven toenemen. “De aarde zal een kastijding zijn, veel groter dan welke straf ooit het mensdom heeft gekend. Doch alleen voor hen is deze straf afgemeten en bepaald, die niet geluisterd heeft naar Mijn vele waarschuwingen.”

Velen hebben de tekenen des tijds niet herkend, doch ze waren veeleer ingenomen met de geneugten dezer wereld.

Ga Jezus bij Zijn wederkomst tegemoet met het licht van de Toren van David.


Is de noodzaak van toenemende rampen niet treffend weergegeven in de boodschap van 14.07.1987

De boodschappen wijzen ons een weg in onze moeilijkheden en in alle levenssituaties, Zij zijn voor ons een helder licht en steun in de problemen in de huidige maatschappij. Daartoe zullen we ze moeten  blijven lezen, herlezen en mediteren.

Zo werd op 14 juni 1987 - 14.20 uur uitgelegd hoe God ons gemakkelijker vindt en op ons wacht in onze diepste ellende. Zouden dan ook de komende rampen en oorlogen niet noodzakelijk zijn om ons weer onze relatie met God te doen beseffen?

Maria, de Toren van David spreekt dan als volgt:

… “Juist in het diepste van uw verlatenheid staat Hij op u allen te wachten, Hij Die u komt zoeken in het zwaarste van uwe ellende.

Het geloof van je verleden moet in de nacht verdwijnen, opdat de onbaatzuchtige Liefde van Jezus voor u allen kenbaar wordt.

Ziet hoe Hij arm is geworden voor u, terwijl Hij Rijk was, opdat u rijk zoudt worden door Zijn Armoede. Zijn Armoede spreekt duidelijke taal; er zijn voor de anderen, Hem alles geven wat je hebt, om zó van Hem alles te verwachten. Je moet op het diepste peil van je armoede geraken om te ontdekken, dat Jezus er met jou is, in lijden en de dood.

Daar alleen kunt u de tweede bekering aan; aanvaarden bemind te worden voor niets, u te werpen in het verterend vuur van de belangeloze liefde. Dit geloof leeft van een voortdurend luisteren naar Gods Woord. Het luisteren maakt van de ander jouw centrum. Het openbaart u de zin der dingen zoals de Heer u ziet. Van Hem ontvangt u de wereld opnieuw. Zo wordt het luisteren naar het Woord je nieuwe levensvoorwaarde, je zijn met de Heer.

Het Gelaat van de Liefde wordt slechts zichtbaar na de verlatenheid van Het Kruis. In de mate dat u die troosteloosheid zonder weerstand aanvaardt, wordt uw liefde herboren. Eindelijk zal de zonnestraal doorbreken van de Tegenwoordigheid die u toelaat nederig door alles heen te gaan, je bemind wetend, ondanks alles.

U denkt, dat niemand u helpt. Want nu staan de zaken geheel anders. Gij blijft steken en er is blijkbaar geen uitkomst meer mogelijk. De vrienden die u voorheen hielpen drukken u nog dieper in de afgrond en maken u overduidelijk, dat er geen antwoord is. In de leegte van de woorden verdrinkt uiteindelijk de zin van alles.

God? Neen, Hij blijft u helpen als je niet ophoudt om Hem te vragen u strijdbaar op te stellen.

Mensen moeten weer eerst en vooral aan elkaar kunnen ervaren, dat zij betrouwbaar zijn en elkander willen bijstaan om deze houding te versterken. Het begin van alles is de kleinschalige trouw binnen het gezin en tussen vrienden. Overal gebeuren teveel dingen die verhinderen, dat mensen elkaar nog eerlijk in de ogen durven zien. Wanneer mensen alzo voor elkaar meer betrouwbaar zullen worden, zal ook Gods Betrouwbaarheid in hen doorlichten. Dan zal de dragende grond naar de toekomst weer als stevig aangevoeld worden, omdat men in elkaar op de Kracht van de Rots mocht stoten, om aldoende Het Licht te ontdekken van De Toren.

God alleen kan u van de angstkreten bevrijden tot vrede. Angst ontneemt de mensen het gevoel van in een ruimte te leven, angst veroorzaakt blindheid, angst timmert de toekomst dicht en dan zegt men : "er is geen toekomst meer ". Angst hoeft echter niet het laatste woord te hebben. Daarvan getuigt zij in vaak ontroeren­de oprechtheid. Maar de ervaring van in het duister licht gevonden te hebben, in de onmacht kracht en in de angst nieuwe ruimte, wil zij niet voor zichzelf alleen bewaren.

Uw levensgeschiedenis is aanwezig in de Boodschap die Ik u geven mag en dat verhoogt het vertrouwen ervan. Op een nieuwe wijze wordt het duidelijk, dat de Kerk er niet is omwille van Zichzelf, maar voor de wereld en zo in dienst staat van Het Koninkrijk Gods.”

B.R. / www.turrisdavidica.nl

26 juli 2010 Mariaverschijningen del.icio.us digg.com reddit.com ma.gnolia.com newsvine.com furl.net google yahoo technorati.com
Truetype-Directory is not readable!