Schrijf over uw eigen ervaringen of geef een getuigenis over Maria de Toren van David

hofke berlicumIn de de beginjaren van de Mariaverschijningen aan Elisabeth konden de mensen vragen stellen via Elisabeth waarop Maria een antwoord gaf. Velen vroegen om  genezing. Maria gaf de mensen de raad om een of meerdere novenen te bidden.  Al degenen die dat deden zijn toen van hun ziekten genezen. In de daarop volgende jaren hebben steeds vele gebedsverhoringen plaats gevonden met genezingen naar ziel en lichaam. Vele van die genezingen zijn wel geregistreerd maar slechts weinigen durfden ervan te getuigen.

Maria drukte het eens als volgt uit: “Waarom durft men geen getuigenis af te leggen, dat er zovelen hier genezen zijn naar ziel en lichaam ? De tijd van vroeger, toen Jezus weldoende rondging, blijkt te zijn teruggedraaid. Slechts één zieke die genezen was kwam naar Jezus om Hem te danken, de overigen vonden het heel gewoon. De Heer talmt ook nu niet met Zijn Beloften, maar Hij wacht af wat u doet om voor Zijn Moeder op te komen, zodat Zij eens mag zegevieren als de Toren van David.” Het antwoord hierop mag ieder voor zichzelf geven.

Maar een andere keer zei Ze: ”Toch schamen deze mensen zich om zo'n onverwachte gunst in de openbaarheid te brengen, bang om door zulk een kennisgeving een negatieve beoordeling te moeten incasseren.”

Maria legt ons ook uit dat velen vlak na de gebedsgenezing deze als zodanig erkennen maar dat zij vervolgens erover gaan “nadenken” en er dan een andere uitleg aan gaan geven.

Velen hebben een verwonderlijke verandering in hun leven ervaren zoals een onmogelijk lijkende bekering of het ware katholieke geloof leren kennen en er naar gaan leven.

Menigeen heeft getuigd in woord en middels brieven. Door het getuigenis aan velen bekend te maken kunnen er velen aansluiten en gered worden voordat het te laat is want de tijd dringt. De getuigenissen zijn een manier om rijkelijk de harten van verdorde zielen te raken en zullen helpen de gesloten harten van de mensen te openen om door Maria de weg naar Jezus te vinden. We hoeven niet te aarzelen want Maria zal ons beschermen en ons er voor belonen.

Aarzel dan ook niet om nu via e-mail hier uw getuigenis bekend te maken en anderen er moed uit kunnen putten om de weg naar Maria en hun redding te volgen. Wij wensen U veel sterkte en succes bij het verwoorden van uw getuigenis.

02 september 2010 Algemeen del.icio.us digg.com reddit.com ma.gnolia.com newsvine.com furl.net google yahoo technorati.com
Truetype-Directory is not readable!